ULTRAMODERNE INDUSTRIËLE FACILITEIT 24.000m²

Eind 2022 en begin 2023 realiseerden we de binnenmuren voor het nieuwe bedrijfspand voor het grootschalige Israëlische bedrijf UBQ. UBQ is een innovatief klimaat technologisch ontwikkelaar van geavanceerde materialen, met haar nieuwe vestiging in Bergen op Zoom.

Dit is een goede ontwikkeling voor de regio, want dit biedt maar liefst 140 arbeidsplaatsen.

De innovaties van de Israëlische nieuwkomer dragen bij aan een positieve klimaatimpact binnen een systeem dat voorheen hulpbronnen uitputte. Ze zetten huishoudelijk afval om naar een duurzaam alternatief voor plastic.

In Bergen op Zoom hebben we de ultramoderne faciliteit op industriële schaal mee gerealiseerd. Het totale gebouw beslaat een oppervlakte van 24.000m². Lijmbouw Nederland B.V. heeft al het lijmwerk voorzien. Voor dit project hebben we het 360pack ingezet. We hebben alle materialen geleverd en alle werkzaamheden uitgevoerd van maatvoering en stelwerk, lijmwerk tot steigerbouw.

Op deze wijze hebben we van A tot Z de realisatie van de wanden van alle cleanrooms en de mezzanine voor onze rekening genomen. Het lijmwerk voor dit Cleantech bedrijf hebben we uitgevoerd in opdracht van Cordeel Nederland B.V.

Bedankt voor de succesvolle en aangename samenwerking. 

#kalkzandsteenlijmwerk #kalkzandsteen #industrieleschaal #makzkalkzandsteen #circulairbouwen #circulariteit #duurzaamheid #lijmwerken #lijmbouw #metselwerken #industrielebouw #aannemer #bouw #indebouw #lijmblokken #lijmwerk #lijmbouw #bouwhandel #vandijk #oudgastel #roosendaal #breda #bergenopzoom #amsterdam #eindhoven #tilburg #rotterdam #zuidholland #noordholland #nederland #lijmwerken #lijmbouwnederland #vakmannen #lijmspecialisten #kalkzandsteenspecialist #zaagmachine #nortonclipper #makzkalkzandsteen #kalkzandsteenlijm #lijmmortel #kimmortel #Saintgobain #steenzaagmachine #noord-brabant #noordbrabant