KOUDEKERK AAN DEN RIJN | RUIME BEDRIJFSHAL


Behalve grootschalige en particuliere woningbouw is Lijmbouw Nederland B.V. ook actief in industriële bouw. Met regelmaat plaatsen we wanden voor de realisatie van grote bedrijfshallen en productieruimtes.

In Koudekerk aan den Rijn hebben we afgelopen maanden een zeer ruime bedrijfshal geplaatst met kalkzandsteen vellingblokken. De ruim 700m² lijmwerk hebben we verlijmd tussen het stalen frame.

Ter realisatie van dit project hebben we ons 360⁰ Pack ingezet; we hebben zorg gedragen voor de levering van ruim 700m² MAKZ Kalkzandsteen vellingblokken, de levering van lijm- en kimmortel, het aanbrengen van ankers, afpurren aan de bovenzijde, plaatsing van de steiger, plaatsing van stalen lateien en de plaatsen van betonlateien.

Indien gewenst leveren we ook de lateien en voeren we het stelwerk uit. Onze opdrachtgever koos er deze keer voor om dit zelf te verzorgen.

Begin november zijn we gestart en inmiddels is het complete lijmwerk opgeleverd.

De foto’s? Die spreken voor zich!

Deze mooie wanden hebben we geplaatst in opdracht van Aannemingsbedrijf Bruijnes B.V.

Zoekt u ook een goede partner voor de bouw van uw bedrijfshal (of ander project)? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte en advies.