EIGENTIJDS, STOER EN GROEN WONEN IN HET WESTLAND


Nabij strand, duinen, winkels en restaurants om te genieten van rust en reuring realiseren onze opdrachtgevers Heijmans en Brabotech een ware woonbeleving; Nieuw Zand. Te midden van Waelpolder in ’s Gravenzande wordt een parel van een woonomgeving gecreëerd. Op vrijdag 10 november 2023 sloeg Heijmans de eerste paal in de grond voor dit project. Gisteren op 20 maart leverden wij ons laatste lijmwerk op voor dit project

Ultra strakke dakranden
Woonproject Nieuw Zand bestaat uit twee- en vierkappers – gelegen in het groen- en stoere hofwoningen met ieder een uniek karakter. Lijmbouw Nederland heeft voor de 54 energie neutrale woningen de dakranden opgetrokken met Ytong cellenbetonblokken. We verlijmen de Ytong cellenbetonblokken perfect tegen elkaar. Hierdoor ontstaan ultradunne en strakke voegen. Door de keuze voor het plaatsen van Ytong dakranden worden vochtproblemen en isolatieverlies in de toekomst voorkomen. Tevens zijn de door ons verlijmde dakranden onbrandbaar, schimmelvrij én bieden uitstekende thermische capaciteiten. Er ontstaat hierdoor geen zogenaamde koudenbrug.

Dubbel voordeel van nieuwbouw
Of de woningen in de smaak vallen? 90% is reeds verkocht. Dit is niet zo gek! Behalve het eigentijds design en de sfeervolle woonomgeving zijn de 54 woningen energieneutraal. De kopers komen hierdoor in aanmerking voor rentekorting bij de bank. Dubbel voordeel dus; geen energiekosten per maand aan de draaiende installaties in de woning én een lagere hypotheeklast. Zo wordt nieuwbouw nóg interessanter!