Poriso lijmblokken voor de kerk in Yerseke

DE GROOTSTE KERK VAN NEDERLAND

DE GROOTSTE KERK VAN ZEELAND

Het gebeurt niet vaak meer dat er een nieuwe kerk wordt gebouwd, maar we zijn erbij! In Yerseke bouwen we momenteel aan één van de grootste kerken van Nederland. De totstandkoming van dit nieuwe gebedshuis heeft heel wat voeten in de aarde. De kerk wordt gebouwd in de vorm van een kruis en kent een toren die maar liefst 46 meter hoog is.

Na 10 jaar plannen maken, vergunningen aanvragen en oneindig veel procedures doorlopen ging de bouw aan de Steeweg in Yerseke van start. De oude kerk maakt plaats voor een imponerend nieuwe vormgeving, verdeeld over een hoofdruimte voor 1600 bezoekers, 400 plaatsen op de galerij en aanvullend kunnen nog eens 400 gelovigen plaatsnemen in de grote zaal naast de kerkzaal.

In september 2022 gingen de eerste heipalen hier al de grond in. Kort daarna werd het enorme stalen geraamte geplaatst.
In 2023 hebben we onze schouders onder de enorme meters lijmwerk gezet. Een prachtig project, in samenwerking opdracht van Bouwbedrijf Boogert en Meve Bouw en Aannemingsbedrijf.

Het eerste kwartaal van 2024 is de kerk klaar voor gebruik.
Wil je meer weten over de bouw van deze prachtige kerk? Neem dan hier een

Bekijk meer van onze projecten hier; Projecten – Lijmbouw Nederland

Volg voor meer actualiteiten onze LinkedIn pagina; Lijmbouw Nederland B.V. | LinkedIn

#lijmbouw #bouwhandel #vandijk #oudgastel #roosendaal #breda #bergenopzoom #amsterdam #eindhoven #tilburg #rotterdam #zuidholland #noordholland #nederland #lijmwerken #lijmbouwnederland #vakmannen #lijmspecialisten #kalkzandsteenspecialist #zaagmachine #nortonclipper #makzkalkzandsteen #kalkzandsteenlijm #lijmmortel #kimmortel #Saintgobain #steenzaagmachine #noord-brabant #noordbrabant #zeeland #lijmwerk #vandijklijmwerken #lijmwerkennoord-brabant #lijmwerkoudgastel #lijmwerkvandijk