LIJMBOUW NEDERLAND LIJMMETHODE

Het plaatsen van binnenmuren met kalkzandsteen vellingblokken is één van onze specialismen. Door de jaren heen hebben we een eigen methode ontwikkeld, waarmee we ultiem strak resultaat neerzetten.
Vaak wordt gedacht dat iedere vakman met metselervaring dit voor zijn rekening kan nemen, echter dit is een vak apart. Lijmwerk is écht vakmanschap. Wens je perfect strokende lijnen? Ultra strakke hoeken en een naadloze aansluiting? Lijmbouw Nederland heeft jarenlang ervaring met dit type binnenmuren en we werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. We leiden onze mannen zelf (verder) op volgens de methode van Lijmbouw Nederland en we sturen ze vervolgens op pad met de beste machines en gereedschappen. Minstens zo belangrijk is dat we voortdurend de werkwijze nalopen om de kwaliteit te borgen.

Heeft u een project waar veel strakke zaagmeters voor nodig zijn? Hier draaien onze lijmspecialisten hun hand niet voor om. Onze mannen werken met de beste machines in de markt, met de meest geschikte zaagbladen erop voor het zagen met maximale precisie. Echt strak zaagwerk wordt zo een fluitje van een cent.

Heeft u binnenkort een project in uitvoering en wenst u ook het meest strakke eindresultaat?
Neem contact met ons op via info@lijmbouwnederland.nl of bel naar 0165 – 370 614