THROWBACK 2023 | 243 Projecten & 21 miljoen kg

We gaan alweer bijna de derde week van 2024 in. Met het team hebben we een moment genomen om terug te kijken op 2023. Dat we niet stil hebben gezeten, dat wisten we al! We delen graag een beknopt terugblik op de prestaties van afgelopen jaar.

Onze vakkundige lijmers hebben dit jaar voor ca. 21 miljoen kg aan lijmblokken door hun handen laten gaan. Zo hebben zij 1,4 miljoen handzame lijmblokken verlijmd voor de realisatie van ruim 60.000m² aan lijmwerk.
Dit konden we niet zonder onze bestaande én nieuwe opdrachtgevers.
95% Van de uitgestuurde offertes waren ons gegund afgelopen jaar. Bedankt voor het vertrouwen in Lijmbouw Nederland!
Voor 78 opdrachtgevers hebben we 243 projecten gerealiseerd. Een interessant feitje; We zijn veel samenwerkingen aangegaan met nieuwe opdrachtgevers, waarvoor we in 2023 reeds meerdere projecten hebben gerealiseerd.
Een andere positieve ontwikkeling is dat we steeds meer lijmwerk van A tot Z aanbieden dankzij de inzet van het 360⁰ PACK (lees hier meer: https://lnkd.in/eDMbKj2N).

Als vooraanstaand lijmbedrijf met specialisatie in kalkzandsteen, cellenbeton en keramische lijmblokken richtte we ons tot nu toe met name op het verlijmen van handzame lijmblokken.
Vanaf 2024 gaan we onze expertise ook toepassen voor het verlijmen van projecten die gerealiseerd worden met kalkzandsteen elementen.
Waarom we dit doen? Met het het aanbod van ons 360⁰ PACK willen we dé totaalontzorger zijn op het gebied van de plaatsing van binnenmuren. Door de toevoeging van het aanbod van elementen maken we ons 360⁰ PACK compleet.