bron: https://www.hoogdalem.nl/aanbod/het-lint-fase-linde/

HOLLANDSE GLORIE MET EEN HIGH-TECH TOEKOMST

We hebben het hier over een toekomstbestendig woonproject in Gorinchem: Hoog Dalem. “Hollandse glorie met een high-tech toekomst” is zoals opdrachtgever Heijmans dit unieke woonproject in Gorinchem omschrijft. In opdracht van Heijmans en in samenwerking met van den Hout Metselwerken zijn we verantwoordelijk voor het lijmwerk voor de realisatie van 700 zeer duurzame woningen.

Dit mooie project bewijst dat de aantrekkingskracht op het landelijk gebied groot is! Ondanks de aandacht op de versterking van de steden scoorde dit project direct goed onder de potentiële bewoners. Waarom?

O Er is aanbod voor iedereen; van tussenwoningen tot een eigen vrij kavel.

 O Door de variatie in gevels heeft elk huis een eigen gezicht en oogt elk straatje net weer even anders.

 O We realiseren woningen met een hoge toekomstwaarde, en dus écht lagere woonlasten

Wat houdt een hoge toekomstwaarde in? Het opwekken en opslaan van energie, duurzaam materiaalgebruik, adaptiviteit en (financiële) waardevastheid.! Alle woningen binnen dit project zijn daarom voorzien van zonnepanelen én en een energie-opslagsysteem.

De aftrap voor dit project vond plaats in juli 2019. Momenteel werken we aan de ytong dakranden van woningen en appartementen in fase 3. De bewoners kunnen gaan aftellen tot ze hun woning met hoge toekomstwaarde binnen de prachtige rustgevende landelijke omgeving kunnen betrekken. 

Wil je meer weten over dit project? Lees dan verder op https://www.heijmans.nl/nl/projecten/hoogdalem-gorinchem/

Lees meer over andere nieuwe projecten op https://lijmbouwnederland.nl/projecten

#heijmans #hoogdalem #gorinchem #lijmwerk #lijmbouw #kalkzandsteenlijmwerk #kalkzandsteen #cellenbeton #ytong #dakranden #kalkzandsteenblokken #lijmblokken #lijmbouwnederland #makskalkzandsteen #binnenmuren #ytongdakranden #woningbouw #woningbouwproject #duurzaam #duurzamewoningen #nieuwbouwproject #woningen #apparatementen #toekomstbestendig